Lördag

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit ifrån en långdusch, ska försöka äta lite frulle nu:)

Igår var en sådan fin kväll alla vänner till Robban. Som jag kanske nämn tidigare någongång i bloggen så är vi med i en förening som heter " Vi som förlorat ett barn". Det är en förening med 15 medlemmar.Vi alla har vart med om samma saker, vi har förlorat antingen ett barn eller för mig så är det ju mitt syskon. Vi är alla som en ända stor familj och vi stöttar varandra då någon har en svacka. Vi brukar hitta på olika aktiviteter med varandra i jämna mellanrum och igår så hade vi en sådan fin kväll för våra prinsar och prinsessor som flyttat till himlen.

Vi samlades alla nere vid Svartån i stan(mjölby) där hade christer och per-åke(föreningens ledare) gjort en flotta som det fanns 30 fack i, i dom facken tände vi 30 gravljus sedan hissade vi ut flottan i ån ocgh satte fast den med snören som var bindna till land för att den ej skulle åka iväg med strömmen. Sen så tände vi  marschaller längst vägen. Det var så fint, vi alla stod som en familj och skådade det vackra och tänkte tillbaka på alla minnen..
jag grät en tår när ingen såg robban... allt var så vackert och när jag kollade på alla de 30 ljusen så visste jag att du är inte ensam, alla familjemedlemar som nu stod och tittade på ljusen tänkte förmodligen samma sak om deras prins eller prinsessa,jag tror ni är tillsammans alla ni där uppe som vi är här nere och tar hand om varandra..
Jag saknar dig så fruktansvärt brorsan, vissa dagar kan jag bara inte förstå, lever du verkligen inte? du är vell bara i Nyköping med cim?
Tanken att du faktiskt inte lever och är en hel människa full med blod och organ som vi, gör mig rädd, den tanken gör så jävla ont, det värker i hela hjärtat och känslan är nästan desamma som om jag ska få en hjärtinfarkt..
jag blir rädd och jag försöker spränga tanken och tänka på nått helt annat..

Jag undrar bara hur du har det där du är.. jag vet att vi kommer ses igen robban.. men jag blir rädd för tanken att jag kommer behöva gå igenom hela mitt liv innan vi ses..
jag är rädd för att bli gammal och glömma hur du doftar och glömma hur ditt skratt lät..
jag är rädd för att glömma alla dom där små sakerna som för mig får mig att gå framåt..

Jag skulle göra så mycket för att få tillbringa bara en dag tillsammans med dig igen..
bara få gå tillbaka i tiden..


Vi gick iaf till Sebban efter och där hade dom bokat ett långbord till alla , där åt vi och hade supertrevligt, sen började folk dra sig hemmåt och vi åkte hem till Magnusson, christer, anton och carin för att tillbringa sista av kvällen där.. lite te och mys..

Underbar kväll, vi hedrade våra älskade! <3

Ikväll blir det iaf att förfesta och äta middah med klasstjejerna sedan blir det utgång ikväll:) !

Ta hand om varandra

p.s Tog massa fina bilder igår med fotografen Linda, blev utebilder, blev massa fina höstbilder:) dock kommer det ta några veckor innan jag får dom.. hon har många jobb nu och hon var tvungen att välja ut dom bästa av 200 bilder hhi..