Söndag , försent inlägg om Sälen lördag-torsdag

publicerat i Allmänt;
Idag är det Söndag och jag tänkte faktiskt tillägna detta inlägg om hur jag hade det i Sälen. Inte hunnit skriva ett inlägg om det än. Så här får ni smaka lite fakta och bilder:)

Dagarna i Sälen vara bara såå underbara ! Några minnesvärda dagar att lägga på min och Sofies galna minneshög<3 Vad skulle jag ta mig till utan den där Tokfian?
Jag är nog lika busig och galen sm brorsan. Måste ha fått dumheterna av honom. När väl Jennifer kommer igång, då är det kört haha!

Sofie hängde med mig hem i Fredags efter begravningen. Den kvällen blev att packa allting och även mysa lite grann. Sen bar det av på Lördag morgon, en bilresa påca 5 tim. Men jag kan tycka att det kan vara rätt mysigt att åka bil sådär, med bra musik, lite snacks och gott sällskap så går det galant.

När vi väl kom fram till stugan var vi rätt slut, efter att ha sovit nästan hela vägen. Men vi piggnade snabbt till när vi väl kom in och fick se hur himla fin stugan var, den hade en mysfaktor av allra högsta grad.
En stor öppen spris, platttv,badtunna utomhus och superfint kök. Allt var perfekt! Så här skulle vi trivas bra dessa dagar.

Ända "problemet" var bara det att han som ägde stugan som pappa känner var en perfektonist av allra högsta grad! Vi gick omkring och drog ut alla lådor och bara kollade med öppen mun och skrattade.
Tro det eller ej, men när vi öppnade skåpet över spisen stod kryddorna på en rak rad intill kanten i BOKSTAVSORDNING!!!!! haha.. då kan ni förstå vilken ordning han hade på resten av stugan.
(så blev att städa riktigt noga innan vi lämnade stugan på lördagen.

Dagarna i Sälen tillbringades för min och Sofies del i backen men mestadels på mysiga fik där vi spanade efter riktiga sötnosar. Och det fanns gott om dom kan jag säga !:) hahah.

Jag körde snowboard detta år med, men är verkligen inget proffs än så klart som fasen man ramlar och slår i ordentligt! Det är rikigt viktigt att man han hjälm när man åker snowboard för det är så enkelt med olyckor. Men dom ställerna som verkligen få ta stryk när du åker är antingen rumpan, knäna eller handlederna. För antingen ramlar du bakåt på rumpan eller framåt på knäna eller tar i med handlederna. Så jag hade tur som ej bröt dom, men dock är mina knän rätt blå slagna haha, ingen vacker syn just nu, men sånt man får ta ;)

Det roligaste på hela denna resa som jag glömt säga är att jag tok med mig en nybörjare som aldrig stått på ett par skidor i hela sitt liv haha.. smart drag av mig va? men de shiter jag i, man ska va med nån man har kul med och det har jag med nybörjaren SOFIE hahah.
Men jag tyckte faktiskt hon var  modig. Det gick lite trögt i början men sen kom det allt igång.

Blev några afterski självklart, det får man ej missa om man ska upp till Sälen! och även där fanns det en del ting som ögonen inte kunde hålla sig ifrån:)

Sammanfattning av sälen: Dagarna där var antinge, underbara åk i backen, spana gosaker på mysiga fik, afterski eller mys på kvällarna i stugan framför en brasa eller ett bad i badtunnan.

Här kommer lite bilder, resten finns på Facebook, bara kolla in där ist:)



afterskidags





Det fanns 6bäddar men jag och sofie valde att dela på en 90säng haha:)




Avslutar med denna bild, på detta fik tillbringade vi ett anta tim haha:)

ta hand om varandra<3