min helg

publicerat i Allmänt;
jaa vad ska man säga om min helg..
Fredagen var jätte trevlig, tillblingade den ihop med mina pinglor, Sofie , amanda och johanna :)<3
blev lite tjejkväll hos amanda med godmat, många goda drinkar, gitarrspel och skönsång;)

Blev tidig uppgång för oss alla, amanda och johanna skulle till Liseberg så jag och sofie drog en sväng in till Linköping, var inte så jätte snygga direkt, dagen efter smink och allt haha, men men inget hindrar oss. Blev att lea efter nått som Sofie skulle ha på sig senare på kvällen när vi skulle dra till Jönköping på Rix, fasen vad vi far överallt <3 hihi...hela svergie snart.

Vi tog halv et tåget mot Tranås, blev att slappa lite, åkte ut med ekan hos sofie och la oss på en brygga och sola, UNDERBART, nu är sommaren HÄR !:)
Sen blev det att äta, sen börja vi fixa oss .

Tog tåget mot Jönköping klockan 18.00, var i Jönköping 19.30 så blev att gå rakt upp till Rix, var skapligt med foolk:O
Träffade syrran där uppe, inte sett dej på ett år gumman, älskar dig <3 saknat dig hur mkt som hels, du anar inte.

Sofie och jag tyckte inte det var något speciellt att ha så vi gick och satte oss på en jätte god Kinaresturang och besätlle in friterad kyckling och ris, var supergott bara det att vi fick mat för 10 pers typ hhaha, slängde mer än hälften.

Passa på at träffa lite folk när man ändå var i Jönköping, träffade Kalle , jätte kul att se dej vännen och du, jag är inte liiten :O;)

Sen så träffade vi Sebbe och hans kompis, skööna typer...
mötte Klazze sen, hängde med han och folk lite men var tråkigt så vi träffade sebbe och hans kompis ist, hur sköna typer som helst haha:)
Blev att strosa runt med dom lite.

Sofie och jag var rätt sega så vi bestämde oss för att ta bussen till lägenheten vi skulle sova i som var Sofies brors flickvänns. Bara de att när vi väl kommit dit var dom inte hemma ;O
vet inte hur många ggr vi ringde dom, men dom var på bröllop och festa och ingen av dom var direkt nyktra.
Dom sa at dom snart skulle komma, var bara det att det ine stämde.

Vi fick först sitta utanför dörren i 1 tim, fröös fan ihjäl allså, hade bara en kofta och en klännig.. efter 1 tim väntan ute i den kalla kylan kom ett par gåendes, så vi började gå efter dom och hoppades på att dom skulle in i e högshus så vi kunde gå efter och värma oss inne i det och vi hade rätt, några högshus där ifrån fick dom in så vi smet in vi med och hoppades på att sofies brorsa snar skulle komma, hade vi rätt? nääe..

Sov i det där jävla höghuset ¨på sementgol i två tim tills det ringde, vid 03.00 var dom hemma, vi var skapligt arga,trötta och fruuuusna:S
Blev att vi somna på direken i soffan, vakna vid 13.00 tpg tåget hem sen..

sen idag blev det att sola i det underbara vädret, fira morsdag och städa hela mitt hus, blev jätte fiiint :)