idolresa

publicerat i Allmänt;

Har varit så himla dålig på att lägga ut inlägg senaste tiden, haft mkt men det ska bli ändring på det nu:)
Tänkte skriva om min idolresa till Stockholm.
Endel kompisar har legat på och tjatat att jag ska söka in men jag har alltid skrattat bort det, skulle nog aldrig vågat det heller. Men sen så fick jag för mig bara att nu ska jag fasen görat, så jag,natta, chrille och gustav åkte upp.
Gustav hämtade mig 03.30 på natten sen blev det mot Stockholm (: Resan gick super, bara det att jag satt med ögonen strirrande rakt ner i en karta och Gustav föröskte köra dit jag sa haha, sikken syn det måste vart:)

Vi kom fram runt 7.00. Kön var lång men inte så omöjligt lång. Det var verkligen  värsta draget, Jide sprang omkring till alla och musik spelades, superfiint väder var det juh med:)
Träffade på amanda och olivia i kön så blev att hoppa fram dit., var med dom hela dagen sen. Köade nog i 4,5 tim. Men man tänkte inte på tiden , allt gick rätt fort :) massor av inspelningar under tiden så, fullt med kameror överallt.

Hann att få mitt "idolnummer" och allt men sen kom niten, jag hade missat att man var tvungen att ha målmans underskrift, så fick tyvärr inte sjunga i slutändan :/ lite trist efetrsom jag äntligen tagit mod till mig, men hade jätte trevligt ändå, hängde med dom andra in  så blev många trevliga timmar i aditionssalen med mkt gitarrspel,sång och mkt trevligt folk:)
Kan finnas risk att man kommer med på tv:S haha så ni får kika in sen när det är i stockholm:)

Nu blev det som det blev, men kommer alltid minnas denna resa ändå.. kan bli så att det blir nästa år ist :)

xxxkampner